Sadayana Dina Dua Lampu Jalan Surya

  • Sadaya Dina Dua Lampu Jalan Surya-1

    Sadaya Dina Dua Lampu Jalan Surya-1

    Salaku Hasil tina Lampu Solar Kuat sareng Pangropéa Ranté Pasokan Sehat dina tungtung kami kami dina posisi pikeun nyayogikeun harga asli sareng nyaimbangkeun kualitas luhur dina pamundut anjeun dina kaayaan anu rada nguntungkeun;

    Service Insinyur Instalasi Pikeun pesenan Bulk.

  • Sadaya Dina Dua Lampu Jalan Surya-2

    Sadaya Dina Dua Lampu Jalan Surya-2

    Usaha jangka panjang mangrupikeun jinis usaha urang.Kami salawasna ngarepkeun gaduh mitra, sanés ngan ukur palanggan, janten kami ngadukung anjeun dina cara naon waé.Urang nawiskeun waragad lumrah, kualitas luhur, jaminan dipercaya, rojongan teknis, palatihan komo ilubiung dina kagiatan pamasaran konsumén urang.

  • 30w-100w sadayana dina dua lampu jalan surya

    30w-100w sadayana dina dua lampu jalan surya

    Waktos Gawé: (Cahaya) 8h * 3 dinten / (Ngeusian) 10h

    Batré litium: 12V / 24V, 24Ah-56AH

    Chip LED: LUXEON 3030/5050, PHILIPS

    Controller: SRNE (Tegangan Konstan & Arus)

    Kontrol: Sénsor Ray, Sénsor PIR

    Bahan: Aluminium, Kaca

    Desain: IP66, IK08