Tentang Kami

PRODUSEN LAMPU OUTDOOR PROFESIONAL saprak 1996

微信图片_20220316171021

Saha Urang

Yangzhou Tianxiang Jalan Lampu Equipment Co., Ltd.diadegkeun dina 2008 sarta lokasina di Taman Industrial pinter tina jalan manufaktur lampu jalan di Kota Gaoyou, Propinsi Jiangsu, mangrupakeun perusahaan produksi-berorientasi fokus dina manufaktur lampu jalan.Ayeuna, éta gaduh garis produksi digital anu paling sampurna sareng canggih di industri.Nepi ka ayeuna, pabrik geus di forefront industri dina watesan kapasitas produksi, harga, kontrol kualitas, kualifikasi jeung daya saing lianna, kalawan jumlah kumulatif lampu on leuwih ti 1700000, di Afrika jeung Asia Tenggara, Loba nagara di Amérika Kidul sareng daérah sanés ngeusian pangsa pasar anu ageung sareng janten supplier produk anu dipikaresep pikeun seueur proyék sareng perusahaan rékayasa di bumi sareng di luar negeri.Ayeuna, aranjeunna gaduh 14 patén penampilan, 11 patén modél utilitas sareng 2 panemuan.

Naon Urang Boga

Pausahaan ieu diadegkeun dina 1996, gabung zona industri anyar ieu di 2008. Ayeuna urang boga leuwih ti 200 urang, R & D Personal 12 urang, insinyur 16 urang, QC 4 urang, departemén perdagangan internasional: 16 urang, departemén jualan(china) : 12 urang.Sajauh ieu kami gaduh langkung ti sapuluh téknologi patén.Séri lampu Tianxiang sareng lampu tenaga surya parantos seueur dianggo di industri.

Naon Urang Boga
  • 1996 taun

    Diadegkeun dina 1996

  • 200 urang

    Boga Leuwih ti: 200 Jalma

  • 16 jalma

    Insinyur: 16 Jalma

  • 12 jalma

    R&D Pribadi: 12 Jalma

  • 16 jalma

    Departemen Perdagangan Internasional: 16 Jalma

  • 12 jalma

    Departemen Penjualan (Cina): 12 Jalma

  • 20+ patén

    Mibanda 20+ Patén Téhnologi

acara UTAMA perusahaan

  • 2005
    Tianxiang Lansekap Electric Factory didirikan, kalibet dina manajemén konstruksi proyék domestik.
  • 2009
    Ngawangun pabrik 12.000 méter pasagi, ayana di Guoji Industrial Park, Gaoyou Kota.
  • 2010
    Ngadegkeun Kantor Yangzhou sareng ngarobih namina janten Yangzhou Tianxiang Street Lighting Equipment Co., Ltd.
  • 2011
    Pikeun nyumponan paménta pasar, kami ngenalkeun alat produksi lampu LED, sareng dijual langkung ti 30,000 sét di Asia Tenggara sareng Amérika Kidul.
  • 2014
    Kéngingkeun Mérek Dagang Kawéntar Propinsi Jiangsu, ngamajukeun Kualifikasi Level 2 Instalasi Lampu Jalan.
  • 2015
    Ngamekarkeun sarta dirancang kutub lampu calakan, sarta dibuka kutub lampu calakan munggaran di kota Gaoyou.
  • 2016
    Dileler salaku perusahaan téknologi tinggi di Propinsi Jiangsu, sareng ngaluncurkeun lampu jalan surya terpadu, kalayan penjualan kumulatif langkung ti 20,000 sét.
  • 2017
    Kéngingkeun kualifikasi tingkat kahiji pikeun pamasangan lampu jalan, nampi sertifikasi AEO adat, sareng kantorna dipindahkeun ka 15F, Blok C, Rmall, ngalangkungan 800 méter pasagi.
  • 2018
    Ningkatkeun alat produksi pikeun batré litium sareng panél surya.
  • 2019
    Ngarobah ngaranna jadi Tianxiang Electric Group Co., Ltd., meunang Propinsi Jiangsu E-commerce Demonstrasi Perusahaan, sarta diwanohkeun kana kualifikasi design cahaya tingkat kadua.
  • 2020
    Ilubiung dina r & d jeung desain pesenan OEM pikeun konsumén kawentar di Amérika Kidul.
  • 2021
    Perencanaan pabrik calakan, arah pangwangunan anu jelas sareng tujuan.
  • 2022
    Ngawangun pabrik pinter 40.000 méter pasagi, mésér alat produksi panganyarna dina industri, sarta nyieun jelas yén lampu jalan mangrupakeun produk inti jeung nagara berkembang mangrupakeun pasar utama.

Budaya Perusahaan

  • Misi kamiMisi kami

    Misi kami

    Perbaikan kontinyu, inovasi téknologi, sareng ngudag 100% kapuasan pelanggan.
  • Visi UrangVisi Urang

    Visi Urang

    Janten merek pangpayunna di dunya dina énergi anu tiasa diperbaharui sareng lampu éfisién énergi.
  • Nilai UrangNilai Urang

    Nilai Urang

    Buka, harmonis, pragmatis jeung inovatif.

Naon anjeun meunang

Kami gaduh tim R&D sareng insinyur anu kuat, anu nawiskeun produk anu luar biasa sareng dukungan téknis, sareng kami gaduh panel surya, batré surya sareng bengkel pencahayaan.

  • Desain cahaya bisa ditawarkeun nurutkeun sarat proyék '.

    Desain cahaya bisa ditawarkeun nurutkeun sarat proyék '.

  • Lampu anyar tiasa disaluyukeun dumasar kana syarat klien.

    Lampu anyar tiasa disaluyukeun dumasar kana syarat klien.

  • Pangrojong téknis profésional sareng naséhat tiasa disayogikeun.

    Pangrojong téknis profésional sareng naséhat tiasa disayogikeun.