TENTANG KAMI

ngudag kualitas pangalusna

Yangzhou Tianxiang Jalan Lampu Equipment Co., Ltd.diadegkeun dina 2008 sarta lokasina di Taman Industrial pinter tina jalan manufaktur lampu jalan di Kota Gaoyou, Propinsi Jiangsu, mangrupakeun perusahaan produksi-berorientasi fokus dina manufaktur lampu jalan.Ayeuna, éta gaduh garis produksi digital anu paling sampurna sareng canggih di industri.Nepi ka ayeuna, pabrik geus di forefront industri dina watesan kapasitas produksi, harga, kontrol kualitas, kualifikasi jeung daya saing lianna, kalawan jumlah kumulatif lampu on leuwih ti 1700000, di Afrika jeung Asia Tenggara, Loba nagara di Amérika Kidul sareng daérah sanés ngeusian pangsa pasar anu ageung sareng janten supplier produk anu dipikaresep pikeun seueur proyék sareng perusahaan rékayasa di bumi sareng di luar negeri.Ayeuna, aranjeunna gaduh 14 patén penampilan, 11 patén modél utilitas sareng 2 panemuan.

  • 未标题-5

PRODUK

Utamana ngahasilkeun jeung ngajual rupa-rupa lampu jalan surya, lampu jalan dipingpin, lampu jalan surya terpadu, lampu tihang tinggi, lampu taman, lampu caah jeung tiang lampu.

Koméntar klien

Cassi
CassiFilipina
Ieu mangrupikeun set lampu anu sampurna pikeun aksen sareng nyayogikeun kaamanan pikeun harta anjeun.Ieu didamel saé, lampu padet anu bakal tahan cuaca.Aranjeunna gaduh setélan kacaangan anu béda pikeun kabutuhan anjeun.Pamasangan éta gampang pisan.Aranjeunna katingali saé sareng nyayogikeun pilihan cahaya anu saé.Abdi resep pisan sareng ieu sabab mangrupikeun lampu lampu kelas profésional pisan.Abdi nyarankeun ieu kanggo naon waé kabutuhan cahaya anjeun.
Tukang motor
Tukang motorThailand
Kuring dipasang lampu jalan 60 watt kuring dina kutub gigireun driveway pungkur kuring, sarta tadi peuting éta kahiji kalina kuring nempo gawéna, lian ti lampu test kuring teu nalika kuring mimiti narima eta.Éta dilaksanakeun persis sakumaha anu disarioskeun ku katerangan.Kuring ningali éta sakedap, sareng sakapeung janten langkung terang tina sababaraha jinis gerak anu dideteksi.Kuring nembé neuteup kana jandela tukang kuring, sareng éta ayeuna, sareng damel sapertos anu kuring ngarepkeun.Upami anjeun henteu hoyong / kedah gaduh rémot, simpen artos, sareng mésér lampu ieu.Nyaéta, ieu mangrupikeun dinten ka-2 kuring operasi, tapi dugi ka ayeuna kuring resep.Mun nanaon kajadian ngarobah pendapat abdi ngeunaan lampu ieu.
RC
RCUAE
Lampuna kuat sareng diwangun.Kasus dijieunna tina plastik teuas.Kuring resep penampilan maranéhanana salaku panel surya geus terpadu kana perumahan jeung teu obtrusive katingal dina gaya sejenna lampu nu boga panel surya misah.
Aya seueur modeu damel pikeun nyocogkeun kana panggunaan anu dimaksud.Kuring disetel ka Otomatis ngarah tetep caang nepi ka muatan batré jadi low lajeng eta otomatis dims tur pindah ka modeu sensor gerak.Abdi janten caang nalika gerakan dideteksi teras saatos 15 detik éta bakal taram deui.Gemblengna, ieu ngajalankeun kacida alusna.
Roger p
Roger pNigeria
Kawas loba urang, backyards urang teu pisan well cahayana.Nelepon hiji tukang listrik kaluar bakal jadi mahal teuing jadi kuring indit solar.kakuatan bébas, katuhu?Nalika lampu surya ieu sumping kuring kaget kumaha beuratna.Sakali kuring dibuka, kuring sadar yén éta kusabab sadaya logam anu didamelna, tibatan plastik.Panel surya ageung, lebarna sakitar 18 inci.Kaluaran lampu éta naon anu kuring impressed.Éta tiasa terang sadayana halaman bumi kuring dina kutub 10 suku.Lampu sorangan salami sapeuting sareng jarak jauh anu kalebet leres-leres gunana pikeun ngaktipkeun atanapi mareuman upami diperyogikeun.Cahaya hébat, bagja pisan.
Sugeiri-S
Sugeiri-SAfrika
Gampang dipasang, saleresna mah pruned dahan tangkal ku gerbang hareup kuring sareng satengah jalan ka handap jalan tol sareng nganggo bolts jangkar anu disayogikeun pikeun dipasang dimana dahan dipiceun pikeun terang jalan raya kuring.Kuring ngagantung saeutik leuwih handap dianjurkeun, tapi kuring teu butuh salaku loba sinyalna sakumaha aranjeunna tiasa nyadiakeun.Aranjeunna terang pisan.Aranjeunna nyekel muatan kacida alusna, sarta aya loba dahan jeung daun luhureun eta impeding paparan cahya panonpoé.Deteksi gerak dianggo saé pisan.Bakal ngagaleuh deui upami diperyogikeun.
Sertifikasi