Outdoor IP66 TXLED-05 Lampu Jalan LED

Katerangan pondok:

Éféktivitas: 120lm / W - 200lm / W

Chip LED: LUXEON 3030/5050, PHILIPS

Supir LED: PHILIPS / BRIDGELUX / CREE / OSRAM

Bahan: Die Cast Aluminium, Kaca

Desain: Modular, IP66, IK08

Sertipikat: CE, TUV, IEC, ISO, RoHS


Rincian produk

Tag produk

PEDARAN SINGKAT

Barang No. T5
Kategori Lampu Jalan LED
Kakuatan 30W - 300W
Éféktivitas 120lm/W – 200lm/W
Chip LED LUXEON 3030/5050, PHILIPS
Supir LED PHILIPS / BRIDGELUX / CREE / OSRAM
Bahan Die Cast Aluminium, Kaca
Desain Modular, IP66, IK08
Sertipikat CE, TUV, IEC, ISO, RoHS
Sarat pamayaran T/T, L/C
Pelabuhan Samudra Palabuhan Shanghai / Palabuhan Yangzhou

PANJELASAN PRODUK

Ngaran Produk TXLED-05
Daya Max 40w
rentang tegangan suplai 100-305V AC
Rentang suhu -25 ℃ / + 55 ℃
Sistim pituduh lampu lénsa PC
Sumber cahaya LUXEON 3030
Suhu warna 3000-6500k
Indéks rendering warna > 80 RA
Lumén ≥110 lm/w
efisiensi luminous LED 90%
panyalindungan kilat 10KV
hirup jasa Min 50000 jam
Bahan perumahan Die-cast aluminium
Bahan kedap Karét silikon
Bahan panutup Kaca tempered
Warna perumahan Salaku sarat customer urang
Kelas panyalindungan IP65
Pilihan diaméterna dipasang Φ60 mm
Disarankeun ningkatna jangkungna 5-12m
tx-1

CIRI

● Chip:Philips 3030/5050 chip sarta Cree Chip, nepi ka 150-180LM / W.

● Panutup:Kakuatan tinggi sareng Kaca toughened transparan anu luhur pikeun nyayogikeun efisiensi cahaya anu luhur.

● Perumahan Lampu:Ditingkatkeun thickened paeh casting awak aluminium, palapis kakuatan, karat buktina jeung korosi.

● Lensa:Nuturkeun standar IESNA Amérika Kalér kalayan rentang cahaya anu leuwih lega.

● Supir:Supir Meanwell merek anu kasohor (PS: DC12V / 24V tanpa supir, AC 90V-305V sareng supir).

KELEBIHAN

● ngamimitian instan, euweuh kedip-kedip.

● Solid State, shockproof.

● Taya gangguan RF.

● 5 taun jaminan.

● dissipation panas hébat sarta ngajamin kahirupan bohlam LED.

● inténsitas High segel washer kalawan panyalindungan kuat,buktina lebu hadé tur weatherproof IP66.

● Hemat énergi sareng konsumsi kakuatan rendah sareng umur panjang >80000hrs.

● Taya raksa atawa bahan picilakaeun séjén, akur jeung RoHs.

Modél

L (mm)

W (mm)

H (mm)

⌀ (mm)

Beurat (Kg)

A – 30W

450

180

52

40~60

2

B - 60W

550

210

55

40~60

3.5

C - 120W

680

278

80

40~60

7

D - 160W

780

278

80

40~60

8

E – 220W

975

380

94

40~60

13

PACKING

bungkusan

SERTIFIKASI

sertipikat

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami