Taros Kami

TIANXIANG ELECTRIC GROUP CO., LTD

Alamat

Taman industri kadua, Kota Guoji, Kota Yangzhou, Propinsi JiangSu, Cina.

Telepon

+86 18852751380

+86 13905254640

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami