Lampu Jalan Surya 7M 40W Sareng Batré Litium

Katerangan pondok:

kakuatan: 40W

Bahan: Die-cast Aluminium

Chip LED: Luxeon 3030

Éfisiensi cahaya: > 100lm/W

CCT: 3000-6500k

Sudut Nempo: 120°

IP: 65

Lingkungan gawé: 30 ℃ ~ + 70 ℃


Rincian produk

Tag produk

lampu jalan surya

KELEBIHAN KAMI

- Kontrol kualitas anu ketat
Pabrik sareng produk urang saluyu sareng kalolobaan standar internasional, sapertos Daptar ISO9001 sareng ISO14001.Urang ngan ngagunakeun komponén kualitas luhur pikeun produk urang, sarta tim QC kami ngalaman inspects unggal sistim tatasurya kalawan leuwih ti 16 tés saméméh konsumén urang nampa aranjeunna.

- Produksi nangtung Sadaya Komponén Utama
Kami ngahasilkeun panél surya, batré litium, lampu dipingpin, kutub cahaya, inverters sadayana ku nyalira, ku kituna urang tiasa mastikeun harga anu kompetitif, pangiriman langkung gancang sareng dukungan téknis anu langkung gancang.

-Layanan Palanggan Timely tur Efisien
Sadia 24/7 via email, WhatsApp, Wechat sareng telepon, kami ngalayanan para nasabah sareng tim salespeople sareng insinyur.Kasang tukang téknis anu kuat ditambah kaahlian komunikasi multibasa anu saé ngamungkinkeun urang pikeun masihan jawaban anu gancang pikeun kalolobaan patarosan téknis para nasabah.Tim jasa kami salawasna ngalayang ka konsumén sareng masihan aranjeunna dukungan téknis di tempat.

PROYEK

proyék1
proyék2
proyék3
proyék4
6M 30W surya LED lampu jalan

7M 40W surya LED lampu jalan

Kakuatan 40W 6M 30W6M 30W
Bahan Die-cast Aluminium
Chip LED Luxeon 3030
Efisiensi Cahaya > 100lm/W
CCT: 3000-6500k
Sudut Témbongkeun: 120°
IP 65
Lingkungan Gawé: 30 ℃ ~ + 70 ℃
panel surya Mono

panel surya Mono

Modul 120W panel surya Mono
Enkapsulasi Kaca/EVA/Sél/EVA/TPT
Efisiensi sél surya 18%
Toleransi ± 3%
Tegangan dina kakuatan max (VMP) 18V
Ayeuna dina kakuatan max (IMP) 6.67A
Tegangan sirkuit terbuka (VOC) 22V
Arus sirkuit pondok (ISC) 6.75A
Dioda 1by-pass
Kelas panyalindungan IP65
Ngoperasikeun temp.scope -40/+70 ℃
Kalembaban relatif 0 nepi ka 1005
Garansi PM henteu kurang ti 90% dina 10 taun sareng 80% dina 15 Taun
BATERI

BATERI

Tegangan dipeunteun 12.8V

 BATERIBATTERY1 

Kapasitas dipeunteun 49.5Ah
Beurat perkiraan (kg, ± 3%) 7.59KG
Terminal kabel (2,5mm² × 2 m)
Arus muatan maksimum 10 A
Suhu Ambient -35~55 ℃
Diménsi Panjangna (mm, ± 3%) 447mm
Lebar (mm, ± 3%) 155mm
Jangkungna (mm, ± 3%) 125mm
Garansi 3 taun
10A 12V SOLAR CONTROLLER

10A 12V SOLAR CONTROLLER

tegangan kerja dipeunteun 10A DC12V BATERI
Max.discharging ayeuna 10A
Max.ngecas ayeuna 10A
rentang tegangan kaluaran Panel max / 12V 150WP panel surya
Katepatan tina arus konstan ≤3%
efisiensi arus konstan 96%
tingkat panyalindungan IP67
no-beban ayeuna ≤5mA
Over-ngeusian panyalindungan tegangan 12V
Over-discharging panyalindungan tegangan 12V
Kaluar panyalindungan tegangan over-discharging 12V
Hurungkeun tegangan 2~20V
Ukuran 60*76*22MM
Beurat 168g
Garansi 3 taun
lampu jalan surya

GANTAR

Bahan Q235

BATERI

Jangkungna 7M
Diameter 80/170mm
Kandelna 3,5 mm
Panangan Cahaya 60 * 2,5 * 1500mm
Jangkar Bolt 4-M18-700mm
Flange 320 * 320 * 14 mm
Perlakuan permukaan Hot dip galvanis + palapis bubuk
Garansi 20 Taun

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami