6M 30W Solar Street Lampu Jeung Batré gél

Katerangan pondok:

kakuatan: 30W

Bahan: Die-cast Aluminium

Chip LED: Luxeon 3030

Éfisiensi cahaya: > 100lm/W

CCT: 3000-6500k

Sudut Nempo: 120°

IP: 65


Rincian produk

Tag produk

lampu jalan surya

LAYANAN KAMI

1. Ngeunaan harga

★ Pabrik ieu lokasina di basis manufaktur lampu jalan Cina urang, dirojong ku ranté industri paling lengkep di dunya.

★ Sapuluh taun pangalaman manajemén produksi, dina premis tina mastikeun kualitas, éféktif ngadalikeun waragad

2. Ngeunaan proyék

★ Tim rékayasa profésional geus cooperated kalawan 400+ tawaran pikeun leuwih ti sapuluh taun, kalawan kualifikasi lengkep.

★ produk High-standar jeung harga kalapa bakal langsung mangaruhan robability meunang tawaran.

★ produk ngaropéa haratis

6M 30W surya LED lampu jalan

6M 30W lampu jalan surya

Kakuatan 30W 6M 30W6M 30W
Bahan Die-cast Aluminium
Chip LED Luxeon 3030
Efisiensi Cahaya > 100lm/W
CCT: 3000-6500k
Sudut Témbongkeun: 120°
IP 65
Lingkungan Gawé: 30 ℃ ~ + 70 ℃
panel surya Mono

panel surya Mono

Modul 100W panel surya Mono
Enkapsulasi Kaca/EVA/Sél/EVA/TPT
Efisiensi sél surya 18%
Toleransi ± 3%
Tegangan dina kakuatan max (VMP) 18V
Ayeuna dina kakuatan max (IMP) 5.56A
Tegangan sirkuit terbuka (VOC) 22V
Arus sirkuit pondok (ISC) 5.96A
Dioda 1by-pass
Kelas panyalindungan IP65
Ngoperasikeun temp.scope -40/+70 ℃
Kalembaban relatif 0 nepi ka 1005
Garansi PM henteu kurang ti 90% dina 10 taun sareng 80% dina 15 Taun
BATERI

BATERI

Tegangan dipeunteun 12V

 BATERIBATTERY1 

Kapasitas dipeunteun 60 ahk
Beurat perkiraan (kg, ± 3%) 18,5kg
Terminal Kabel (2.5mm² × 2 m)
Arus muatan maksimum 10 A
Suhu Ambient -35~55 ℃
Diménsi Panjangna (mm, ± 3%) 350 mm
Lebar (mm, ± 3%) 166 mm
Jangkungna (mm, ± 3%) 174 mm
Kasus ABS
Garansi 3 taun
10A 12V SOLAR CONTROLLER

10A 12V SOLAR CONTROLLER

tegangan kerja dipeunteun 10A DC12V BATERI
Max.discharging ayeuna 10A
Max.ngecas ayeuna 10A
rentang tegangan kaluaran Panel max / 12V 150WP panel surya
Katepatan tina arus konstan ≤3%
efisiensi arus konstan 96%
tingkat panyalindungan IP67
no-beban ayeuna ≤5mA
Over-ngeusian panyalindungan tegangan 12V
Over-discharging panyalindungan tegangan 12V
Kaluar panyalindungan tegangan over-discharging 12V
Hurungkeun tegangan 2~20V
Ukuran 60*76*22MM
Beurat 168g
Garansi 3 taun
lampu jalan surya

GANTAR

Bahan Q235

BATERI

Jangkungna 6M
Diameter 60/160mm
Kandelna 3,0 mm
Panangan Cahaya 60 * 2,5 * 1200mm
Jangkar Bolt 4-M16-600mm
Flange 280 * 280 * 14 mm
Perlakuan permukaan Hot dip galvanis+ Palapis bubuk
Garansi 20 Taun

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami