Sadaya Dina Dua Lampu Jalan Surya-1

Katerangan pondok:

Salaku Hasil tina Lampu Solar Kuat sareng Pangropéa Ranté Pasokan Sehat dina tungtung kami kami dina posisi pikeun nyayogikeun harga asli sareng nyaimbangkeun kualitas luhur dina pamundut anjeun dina kaayaan anu rada nguntungkeun;

Service Insinyur Instalasi Pikeun pesenan Bulk.


Rincian produk

Tag produk

PANJELASAN PRODUK

Sadayana dina Dua Lampu Jalan Surya

Barang

AIW-TX-S 20W

AIW-TX-S 30W

AIW-TX-S 40W

Lampu LED

12V 30W 2800lm

12V 40W 4200lm

12V 60W 5600lm

Batré Litium (LifePO4)

12.8V

20AH

30AH

40AH

Controller

tegangan dipeunteun: 12VDC Kamampuh: 10A

Bahan Lampu

aluminium profil + aluminium paeh-tuang

Model spésifikasi panel surya

Tegangan dipeunteun: 18v kakuatan dipeunteun: TBD

Panel surya (mono)

60W

80W

110W

Gunung Jangkungna

5-7M

6-7,5M

7-9M

Spasi Antara Cahaya

16-20M

18-20M

20-25M

Rentang hirup Sistim

> 7 taun

Sénsor gerak PIR

5A

10A

10A

Ukuran

767 * 365 * 106mm

988 * 465 * 43 mm

1147 * 480 * 43 mm

Beurat

11,4 / 14KG

11,4 / 14KG

18,75 / 21KG

Ukuran Paket

1100 * 555 * 200mm

1100 * 555 * 200mm

1240 * 570 * 200mm

Rincian kapang pribadi (2)
Rincian kapang pribadi (3)
Rincian kapang pribadi (4)
Rincian kapang pribadi (6)
Rincian kapang pribadi (5)
Rincian kapang pribadi (1)

KELEBIHAN KAMI

1. Certificated Ku CE, IEC, TUV, RoHS, FCC, SONCAP, SASO, CCC, ISO9001: 2000, CCPIT, SASO, PVOC, jsb;

2. Ngarancang Solusi Kamampuhan sareng Ngahasilkeun Pagawe Terampil Tinggi;

3. Sadia Quality, Harga kalapa, Pangiriman Gancang, Service Best;

4. Salaku Hasil tina Lampu Solar Kuat sarta Pangropéa Chain Supply Sehat di tungtung kami kami dina posisi nyadiakeun harga aslina tur saimbang kualitas luhur on pamundut anjeun dina kaayaan rada nguntungkeun;

5. Instalasi Insinyur Service Pikeun pesenan Bulk.

FAQ

Q1.Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?Dimana perusahaan atanapi pabrik anjeun?
A: Kami produsén profésional lampu dipingpin, ayana di Ningbo Kota Cina.

Q2.Naon produk utama anjeun?
A: Led floodlight, dipingpin lampu bay tinggi, dipingpin lampu jalan, dipingpin lampu karya, rechargeable lampu karya, lampu surya, off grid sistim tatasurya, jsb.

Q3.Pasar mana anu anjeun jual ayeuna?
A: pasar kami téh Afrika Kidul, Eropa, Amérika Kidul, Tengah-Wétan jeung saterusna.

Q4.Dupi abdi tiasa gaduh urutan sampel pikeun Caah Caah?
A: Sumuhun, urang ngabagéakeun pesenan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas, sampel dicampur téh bisa ditarima.

Q5.Naon ngeunaan waktos kalungguhan?
A: Sampel perlu 5-7 poé, waktu produksi masal perlu ngeunaan 35 poé keur kuantitas badag.

Q6.Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
A: Sacara umum, urang bakal nyandak 10 nepi ka 15 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna anjeun, waktu pangiriman husus gumantung kana item jeung kuantitas urutan Anjeun.

Q7.ODM atanapi OEM ditarima?
A: Leres, urang tiasa ngalakukeun ODM & OEM, nempatkeun logo anjeun dina lampu atanapi pakét duanana sayogi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami