Sadaya Dina Dua Lampu Jalan Surya-2

Katerangan pondok:

Usaha jangka panjang mangrupikeun jinis usaha urang.Kami salawasna ngarepkeun gaduh mitra, sanés ngan ukur palanggan, janten kami ngadukung anjeun dina cara naon waé.Urang nawiskeun waragad lumrah, kualitas luhur, jaminan dipercaya, rojongan teknis, palatihan komo ilubiung dina kagiatan pamasaran konsumén urang.


Rincian produk

Tag produk

PANJELASAN PRODUK

Sadayana dina Dua Lampu Jalan Surya

Barang

AIW-TX-S 20W

AIW-TX-S 30W

AIW-TX-S 40W

Lampu LED

12V 30W 2800lm

12V 40W 4200lm

12V 60W 5600lm

Batré Litium (LifePO4)

12.8V

20AH

30AH

40AH

Controller

tegangan dipeunteun: 12VDC Kamampuh: 10A

Bahan Lampu

aluminium profil + aluminium paeh-tuang

Model spésifikasi panel surya

Tegangan dipeunteun: 18v kakuatan dipeunteun: TBD

Panel surya (mono)

60W

80W

110W

Gunung Jangkungna

5-7M

6-7,5M

7-9M

Spasi Antara Cahaya

16-20M

18-20M

20-25M

Rentang hirup Sistim

> 7 taun

Sénsor gerak PIR

5A

10A

10A

Ukuran

767 * 365 * 106mm

988 * 465 * 43 mm

1147 * 480 * 43 mm

Beurat

11,4 / 14KG

11,4 / 14KG

18,75 / 21KG

Ukuran Paket

1100 * 555 * 200mm

1100 * 555 * 200mm

1240 * 570 * 200mm

Rincian lampu tank (1)
Rincian lampu tank (2)
Rincian lampu tank (3)
Rincian lampu tank (5)
Rincian lampu tank (4)
Rincian lampu tank (6)

SERTIFIKAT

sertifikasi pabrik
sertifikasi produk

LONG-TREM KOPERASI

Usaha jangka panjang mangrupikeun jinis usaha urang.Kami salawasna ngarepkeun gaduh mitra, sanés ngan ukur palanggan, janten kami ngadukung anjeun dina cara naon waé.Urang nawiskeun waragad lumrah, kualitas luhur, jaminan dipercaya, rojongan teknis, palatihan komo ilubiung dina kagiatan pamasaran konsumén urang.Janten Distributor: Upami anjeun salah sahiji palanggan jangka panjang kami, kami ogé tiasa nawiskeun otorisasi distributor pikeun janten salah sahiji mitra kami di daérah anjeun.

APLIKASI

aplikasi

FAQ

Q1: Kumaha carana sangkan desain lampu jalan surya lumrah?
A1: Naon kahayang anjeun LED POWER? (Urang tiasa ngalakukeun LED Ti 9W ka 120W desain tunggal atawa ganda)
Sabaraha Jangkungna Kutub?
Kumaha ngeunaan waktos Cahaya, 11-12hrs / dinten bakal ok?
Upami anjeun gaduh ide di luhur, punten wartosan kami, kami bakal nawiskeun anjeun dumasar kana kaayaan surya sareng cuaca lokal.

Q2: Sampel sayogi?
A2: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas firstly., Sarta kami bakal balik ongkos sampel anjeun dina urutan formal Anjeun.

Q3: Kumaha anjeun ngirim barang sareng sabaraha lami dugi ka sumping?
A3: Maskapai penerbangan sareng pengiriman laut ogé opsional.waktos pangiriman gumantung kana jarak.

Q4: Dupi éta OK pikeun nyitak logo kuring dina produk lampu LED?
A4: Leres.Punten wartosan kami sacara resmi sateuacan produksi kami sareng mastikeun desain heula dumasar kana sampel urang.

Q5: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?
A5: Sumuhun, kami nawiskeun 3 taun jaminan pikeun produk urang, sarta kami bakal ngalakukeun "Pernyataan Jaminan" pikeun anjeun sanggeus dikonfirmasi urutan.

Q6: Kumaha carana nungkulan faulty?
A6: 1).Produk kami diproduksi dina sistem kadali kualitas anu ketat, tapi upami aya karusakan dina pengiriman, kami bakal nyayogikeun anjeun langkung gratis 1% salaku suku cadang.
2).salami periode garansi, kami bakal nyayogikeun jasa pangropéa gratis sareng ngagantian.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami