Harga pabrik TXLED-06 LED Street Light

Katerangan pondok:

Kakuatan: 30W - 300W

Éféktivitas: 120lm / W - 200lm / W

Chip LED: LUXEON 3030/5050, PHILIPS

Supir LED: PHILIPS / BRIDGELUX / CREE / OSRAM

Bahan: Die Cast Aluminium, Kaca

Desain: Modular, IP66, IK08

Sertipikat: CE, TUV, IEC, ISO, RoHS


Rincian produk

Tag produk

PEDARAN SINGKAT

Item No. T6
Kategori Lampu Jalan LED
Kakuatan 30W - 300W
Éféktivitas 120lm/W – 200lm/W
Chip LED LUXEON 3030/5050, PHILIPS
Supir LED PHILIPS / BRIDGELUX / CREE / OSRAM
Bahan Die Cast Aluminium, Kaca
Desain Modular, IP66, IK08
Sertipikat CE, TUV, IEC, ISO, RoHS
Sarat pamayaran T/T, L/C
Pelabuhan Samudra Palabuhan Shanghai / Palabuhan Yangzhou

PANJELASAN PRODUK

Ngaran Produk TXLED-06
Daya Max 360w
rentang tegangan suplai 100-305V AC
Rentang suhu -25 ℃ / + 55 ℃
Sistim pituduh lampu lénsa PC
Sumber cahaya LUXEON 3030/5050
Suhu warna 3000-6500k
Indéks rendering warna > 80 RA
Lumén ≥120 lm/w
efisiensi luminous LED 90%
panyalindungan kilat 10KV
hirup jasa Min 50000 jam
Bahan perumahan Die-cast aluminium
Warna perumahan Salaku sarat customer urang
Kelas panyalindungan IP66
Pilihan diaméterna dipasang Φ60 mm
Disarankeun ningkatna jangkungna 5-12m
tx-06

DETAIL PRODUK

tx-produk

Lampu LED kualitas luhur
Sumber cahaya:LUXEON 5050/3030, Suhu warna: 3000-6500k, Chip Lume: 150-170LM/W, Efisiensi cahaya LED: 95%, Kahirupan jasa: Min 100000hrs, Kelas panyalindungan: IP66

Supir LD bebas
Tegangan Input: 90 Vac - 305 Vac
Input Frékuénsi: 50/60Hz
Dipisahkeun 1-10V / 10V PWM / 3- Modeu Timer
Dimmable
IP66

Desain Modular
Sasuai jeung ukuran modular internasional, euweuh kaca kalawan Lumen luhur, kinerja tinggi mun luminaire, -buktina debu sarta weatherproof IP67, pangropéa gampang pikeun tiap modul.

KELEBIHAN

● ngamimitian instan, euweuh kedip-kedip.

● Solid State, shockproof.

● Taya gangguan RF.

● 5 taun jaminan.

● dissipation panas hébat sarta ngajamin kahirupan bohlam LED.

● inténsitas High segel washer kalawan panyalindungan kuat,buktina lebu hadé tur weatherproof IP66.

● Hemat énergi sareng konsumsi kakuatan rendah sareng umur panjang >80000hrs.

● Taya raksa atawa bahan picilakaeun séjén, akur jeung RoHs.

Modél

L (mm)

W (mm)

H (mm)

⌀ (mm)

Beurat (Kg)

A – 30W

450

180

52

40~60

2

B - 60W

550

210

55

40~60

3.5

C - 120W

680

278

80

40~60

7

D - 160W

780

278

80

40~60

8

E – 220W

975

380

94

40~60

13

INSPEKSI

Pamariksaan

PROFIL PERUSAHAAN

TIANXIANG ELECTRIC GROUP CO., LTD mangrupikeun pamekaran pencahayaan outdoor profésional, panalungtikan sareng produksi perusahaan ageung.Pausahaan ieu diadegkeun dina 1996, gabung zona industri anyar ieu dina 2008.

Pausahaan utamana ngahasilkeun sarta ngajual rupa-rupa jenis, lampu jalan surya, lampu jalan dipimpin, lampu jalan surya terpadu, lampu tihang tinggi, lampu taman, lampu caah, panel surya mono, panel surya poli, sistem tanaga surya, lampu lalulintas, nyeuseuh témbok. cahaya, jumlahna aya sapuluh runtuyan produk jeung asesoris listrik jeung éléktronik Produk dijual sakuliah dunya, deeply dipercaya jeung tampi ku konsumén.

Ayeuna urang gaduh leuwih ti 200 urang, R & D Pribadi 2 urang, insinyur 5 urang, QC 4 urang, departemén perdagangan internasional: 16 urang, departemén jualan (china): 12 people.So jauh urang boga leuwih sapuluh patén technologies.The Tianxiang runtuyan lampu na lampu solar Powered geus loba dipaké di industri.

Profil Perusahaan

Konsumén & paméran

Konsumén&Paméran1
Konsumén&Paméran2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami