30w-100w sadayana dina dua lampu jalan surya

Katerangan pondok:

Waktos Gawé: (Cahaya) 8h * 3 dinten / (Ngeusian) 10h

Batré litium: 12V / 24V, 24Ah-56AH

Chip LED: LUXEON 3030/5050, PHILIPS

Controller: SRNE (Tegangan Konstan & Arus)

Kontrol: Sénsor Ray, Sénsor PIR

Bahan: Aluminium, Kaca

Desain: IP66, IK08


Rincian produk

Tag produk

PEDARAN SINGKAT

Daya Lampu 30w - 300W
Éféktivitas 120lm/W – 200lm/W
Panel Surya Mono 60 - 360W, 10Taun bentang Kahirupan
Waktos Gawé (Cahaya) 8h*3dinten / (Ngeusi batre) 10h
Batré Litium 12V / 24V, 24Ah-56AH
Chip LED LUXEON 3030/5050, PHILIPS
Controller SRNE (Tegangan Konstan & Arus)
Kontrol Sénsor sinar, sénsor PIR
Bahan Aluminium, Kaca
Desain IP66, IK08
Sarat pamayaran T/T, L/C
Pelabuhan Samudra Palabuhan Shanghai / Palabuhan Yangzhou

Prinsip gawé lampu jalan surya

Énergi surya dirobah jadi listrik disimpen dina batré ku panel surya ngaliwatan waktu beurang, The tegangan panel surya bakal ngurangan laun dina waktu poék.Nalika tegangan panel surya leuwih handap tina tegangan diatur, controller bakal nyieun suplai batré listrik pikeun muka;Nalika poé jadi caang, tegangan panel surya naek laun.Saatos tegangan leuwih badag batan tegangan diatur, controller bakal ngeureunkeun batré supplying listrik pikeun muka.

Suryana

DESKRIPSI Téknis

Ngahasilkeun Range sareng Katerangan Téknis ngeunaan Lampu Jalan Solar Batré Top:

● Jangkungna kutub: 4M-12M.Bahan: palastik coated on hot-dip galvanized kutub baja, Q235, anti karat jeung angin

● Daya LED: tipe DC 20W-120W, tipe AC 20W-500W

● Panel surya: 60W-350W MONO atanapi POLY tipe modul surya, A sél kelas

● calakan Solar Controller: IP65 atanapi IP68, Lampu otomatis tur waktos Control.Fungsi panyalindungan over-charge sareng over-discharging

● batré: 60AH / 12V-250AH / 12V * 2PC.Batré gelled bébas pangropéa anu disegel pinuh

● jam cahaya: 11-12 Hrs / Peuting, 2-5 poé hujan cadangan

APLIKASI

aplikasi2
aplikasi4
aplikasi1
aplikasi3
lampu jalan surya

PRODUKSI

Pikeun lila, parusahaan geus dibayar perhatian ka investasi téhnologi sarta terus dimekarkeun hemat energi jeung ramah-lingkungan produk listrik lampu héjo.Every taun leuwih ti sapuluh produk anyar anu dibuka, sarta sistem jualan fléksibel geus nyieun kamajuan hébat.

prosés produk

Naha milih kami

Langkung ti 15 taun produsén lampu surya, spesialis rékayasa sareng instalasi.

12.000+sqmBengkel

200+Pagawe jeung16+Insinyur

200+PaténTéknologi

Urang SundaKamampuhan

UNDP&UGOPanyadia

Kualitas Asuransi + Sertifikat

OEM / ODM

peuntas lautPangalaman dina Leuwih126Nagara-nagara

HijiSirahGrup Jeung2Pabrik,5Anak perusahaan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami