30w-100w Sadayana Dina Hiji Lampu Jalan Surya

Katerangan pondok:

Item No.: Sadaya Dina Hiji A

1. Batre Litium dipeunteun tegangan: 12.8VDC

2. Controller dipeunteun tegangan: 12VDC Kamampuh: 20A

3. Lampu Bahan: profil aluminium + paeh-tuang aluminium

4. modul LED tegangan dipeunteun: 30V

5. Model spésifikasi panel surya:

Tegangan dipeunteun: 18v

kakuatan dipeunteun: TBD


Rincian produk

Tag produk

DATA PRODUK

Modél

TXISL- 30W

TXISL- 40W

TXISL- 50W

Panel surya

60W * 18V tipe mono

60W * 18V tipe mono

70W * 18V tipe mono

lampu LED

30W

40W

50W

Batré

24AH * 12.8V (LiFePO4)

24AH * 12.8V (LiFePO4)

30AH * 12.8V (LiFePO4)

Controller ayeuna

5A

10A

10A

Waktu gawé

8-10 jam / dinten, 3 dinten

8-10 jam / dinten, 3 dinten

8-10 jam / dinten, 3 dinten

Chip LED

LUXEON 3030

LUXEON 3030

LUXEON 3030

Luminaire

> 110 lm/W

> 110 lm/W

> 110 lm/W

waktos hirup LED

50000 jam

50000 jam

50000 jam

Suhu Warna

3000~6500 K

3000~6500 K

3000~6500 K

Suhu Gawé

-30ºC ~ +70ºC

-30ºC ~ +70ºC

-30ºC ~ +70ºC

Gunung Jangkungna

7-8m

7-8m

7-9m

Bahan perumahan

Alumunium alloy

Alumunium alloy

Alumunium alloy

Ukuran

988 * 465 * 60 mm

988 * 465 * 60 mm

988 * 500 * 60mm

Beurat

14,75 kg

15,3 kg

16kg

Garansi

3 taun

3 taun

3 taun

Modél

TXISL- 60W

TXISL- 80W

TXISL- 100W

Panel surya

80W * 18V tipe mono

110W * 18V tipe mono

120W * 18V tipe mono

lampu LED

60W

80W

100W

Batré

30AH * 12.8V (LiFePO4)

54AH * 12.8V (LiFePO4)

54AH * 12.8V (LiFePO4)

Controller ayeuna

10A

10A

15A

Waktu gawé

8-10 jam / dinten, 3 dinten

8-10 jam / dinten, 3 dinten

8-10 jam / dinten, 3 dinten

Chip LED

LUXEON 3030

LUXEON 3030

LUXEON 3030

Luminaire

> 110 lm/W

> 110 lm/W

> 110 lm/W

waktos hirup LED

50000 jam

50000 jam

50000 jam

Suhu Warna

3000~6500 K

3000~6500 K

3000~6500 K

Suhu Gawé

-30ºC ~+70ºC

-30ºC ~+70ºC

-30ºC ~+70ºC

Gunung Jangkungna

7-9m

9-10m

9-10m

Bahan perumahan

Alumunium alloy

Alumunium alloy

Alumunium alloy

Ukuran

1147 * 480 * 60mm

1340 * 527 * 60mm

1470 * 527 * 60 mm

Beurat

20KG

32 kg

36kg

Garansi

3 taun

3 taun

3 taun

TAMPILAN PRODUK

tampilan produk

Desain sadaya-dina-hiji digabungkeun jeung panganyarna dina téhnologi cahaya ngajadikeun kadali jauh ieu LED lampu kaamanan gerak surya pamimpin kelas lamun datang ka ngajaga lingkungan saharita Anjeun.

Panel surya kakuatan tinggi anu dianggo dina lampu luhur pos surya LED nawiskeun 8-10 jam cahaya kontinyu dina hiji muatan pinuh masihan lampu anu kuat nalika detektor gerak anu diwangun dina raos gerakan dina jarak enggon.

Lampu caah LED surya ukur cahayana peuting.Wanci peuting lampu surya hurung dina modeu taram tur tetep dina modeu taram nepi ka gerakan dideteksi lajeng lampu LED jadi caang pinuh salila 30 detik.Saatos 4 jam teu aya gerak, lampu LED surya kadali jauh dim langkung jauh upami programna dirobih ngalangkungan kadali jauh anu kalebet.Téknologi LED, digabungkeun sareng detéktor gerak, ogé ngajantenkeun lampu jalan listrik tanaga surya komérsial ieu janten pilihan pangropéa anu murah pikeun usaha sareng rumah tangga swasta.

FULL SET OF Equipments

Parabot panel surya

Parabot panel surya

Parabot cahayana

Parabot cahayana

PERALATAN TIANG LAMPU

PERALATAN TIANG LAMPU

PANGKAT BATERAI

PANGKAT BATERAI


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami